Wie wij zijn

Doelgroep Media vof is een mediabedrijf dat zich richt op bepaalde doelgroepen in de breedste zin van het woord.

Doelgroep Media vof wordt gerund door Freerk van der Wal & Esther van der Wal- de Vries. Partners zowel in werk (sinds 2004) als privé (sinds 1990) en daarom feilloos op elkaar ingespeeld.

Al sinds 2004 runnen wij de populaire transportnieuws website Transport Online. Via Transport Online informeren wij de transportsector over al het nieuws wat zich in deze sector afspeelt.

In november 2020 kwamen daar nog twee titels bij. De eerste titel die wij aan ons portfolio toevoegden is Auto info. Auto info is een platform, net zoals Transport Online, maar dan voor de autoliefhebber. U vindt er nieuws, foto’s, occasions en meer.

De tweede titel is Jouw Eigen Huis. Jouw Eigen Huis is een platform voor de huizenliefhebber. Ben je op zoek naar een huis, naar wooninspiratie, nieuws over het kopen van een huis? Je vindt het terug op Jouw Eigen Huis.

Op 18 oktober 2021 kwam daar het nieuwe platform Vrouw & Overgang bij. Een platform voor vrouwen in de overgang met nieuws, informatie en lotgenotencontact.